Vreau să învăț

Cultivăm Educația — Ediția 2022

14.11.2022
Bursele de studiu din cadrul proiectului Cultivăm Educația 2022 pentru studiile universitare au fost acordate.

Beneficiarii sunt:

Nr. Dosar 101/02.09.2022
Nr. Dosar 103/25.09.2022
Nr. Dosar 107/13.10.2022

Vă mulțumim pentru încredere și îi felicităm pe cei care vor beneficia de bursele acordate de Asociația Spic de Inimi. Ne dorim ca aceste burse să vă ajute să vă urmați visul, să creșteți și să vă dezvoltați, depășind dificultățile pe care soarta le-a presărat în calea voastră.

Pentru că numai învățând puteți deveni cea mai bună versiune a voastră. Este adevărată zicala: „Cine are carte, are parte“. Un bagaj de cunoștințe bogat adaugă valoare oricui, indiferent de mediul din care provine. Cu ambiție și determinare, veți putea duce la bun sfârșit tot ce vă planificați.

Ne bucurăm că putem fi alături de voi pe drumul spre succes și să contribuim împreună la crearea unei societăți bazate pe oameni de valoare. Pentru că, atunci când îți pui inima și mintea să lucreze împreună, poți schimba lumea.

Cu toții suntem inimi prinse într-un spic. Suntem un spic de inimi.

Pentru studiile preuniversitare dosarele primite sunt înca în analiză, iar termenul de aplicare este prelungit până la o dată pe care o vom anunța ulterior. 

Având în vedere numărul impresionant de participanți, Asociația Spic de Inimi își propune să continue proiectul Cultivăm Educația, pentru a putea sprijini cât mai mulți tineri care dovedesc că au puterea de a-și schimba soarta.


08.06.2022
Am redeschis sesiunea de depunere a dosarelor pentru burse din cadrul Proiectului „Cultivăm Educația”— Ediția 2022.

Proiectul vizează elevii și studenții care se află în condiții defavorizate, precum și tineri înzestrați, care își doresc să facă performanță într-un anumit domeniu, însă nu au resursele necesare.

Asociația SPIC DE INIMI acordă burse de studiu de până la 1.000 lei/lună pentru maximum 5 ani, pe perioada studiilor universitare, și burse de 500 lei/lună pe perioada studiilor liceale. 

Durata exactă a burselor va fi stabilită în funcție de datele specifice fiecărui dosar selectat.
Numărul de burse acordate este limitat, iar depunerea dosarului nu reprezintă o garanție a aprobării acestuia.

Important! Conform punctului 4 din Regulamentul de Acordare a Burselor 2022, dosarelor li se va aloca un punctaj iar primii 10 aplicanți în ordinea descrescătoare a punctajelor vor fi programati pentru interviu.
 
Documente necesare dosarului de aplicare:

  • cerere:  motivare solicitare, planurile de viitor privind studiile; 
  • copie: certificat de naștere sau buletin;
  • CV;
  • documente care atestă veniturile părinților, părintelui sau tutorelui;
  • adeverință cu rezultatele școlare;
  • recomandări din partea profesorilor (cu numele și numărul de telefon ale acestora).

Candidații interesați pot trimite dosarul de aplicare până la data de  15 octombrie 2022. 
Dosarele de aplicare pot fi transmise la adresa de e-mail contact@spicdeinimi.ro sau la sediul Asociației SPIC DE INIMI, pe adresa:

Asociația SPIC DE INIMI
Str. Poienelor nr. 2A, Brașov 500419

Lista finală  a beneficiarilor va fi publicată până la data de 15 noiembrie 2022, pe site-ul asociației.

Regulamentul acordării burselor și Anexele

Regulamentul privind criteriile generale de acordare a burselor în cadrul proiectului Cultivăm Educația 2022 poate fi descărcat de aici:

Spic-de-Inimi-Regulament-Acordare-Burse-2022.pdf (64 downloads)

 

 

Cererea către Asociația Spic de Inimi, pentru elevi sau studenți, poate fi descărcată de aici:

Spic-de-Inimi-Anexe-Regulament-—-Elevi.pdf (30 downloads)

 

Spic-de-Inimi-Anexe-Regulament-—-Studenti.pdf (18 downloads)

 

Implică-te și tu!

Dacă cunoști copii sau tineri care au mare nevoie de susținerea noastră, dă-ne de știre. Vom face împreună toate demersurile necesare înscrierii lor pe lista de potențiali bursieri. Împreună putem schimba destine în bine! 

SPIC DE INIMI este o asociație nonprofit independentă, onestă și total transparentă, creată din dorința de a ajuta și având ca scop prioritar investiția în educație.

Mai multe detalii despre Asociația SPIC DE INIMI poți afla contacându-ne prin email, la adresa contact@spicdeinimi.ro, la telefon 0268 331 332, 0738 772 931, 0751 020 232,  sau direct la sediul Asociației SPIC DE INIMI din Brașov, Str. Poienelor nr. 2A. 

Îți mulțumim din inimă pentru implicare!

WordPress Theme by sumowp.com