Vreau să ajut

Împreună, inimă lângă inimă, putem oferi o șansă unor copii din medii defavorizate, unor tineri talentați și fără posibilități materiale sau unor persoane aflate în suferință.

E atât de ușor să ajuți. E atât de ușor să faci o donație sau să susții o cauză nobilă din impozitul pe venit / profit / venit microîntreprindere, cu un procent pe care altminteri l-ai plăti statului. E simplu, fără complicații și fără costuri suplimentare. Asociația Spic de inimi este înscrisă în Registrul Entităților / Unităților de Cult, pentru care se acordă deduceri fiscale, și prin urmare contribuția ta ajunge integral la cei care au nevoie.

Iată modalitățile concrete prin care poți ajuta:

3,5% din impozitul pe venit

Daca ești o persoană fizică, plătitoare de impozit pe salarii, pensii sau altele, poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit. Apasă butonul de mai jos și află cum.

Redirecționez 3,5%

20% din impozitul pe profit

Dacă ești o companie românească, plătitoare de impozit pe profit sau pe venit microîntreprindere, poți sponsoriza o cauză în care crezi, cu 20% din acest impozit. Apasă butonul de mai jos și află cum.

Sponsorizez cu 20%

Orice, oricât, din toată inima să fie

Dacă deții bunuri materiale care nu îți mai folosesc, le poți dona, iar noi le vom distribui celor care au nevoie de ele. Apasă butonul de mai jos și contactează-ne pentru detalii.

Donez

WordPress Theme by sumowp.com