Inimi care dăruiresc

Nova Pan

Sponsor principal. Nova Pan este o companie brașoveană, care oferă soluții profesioniste pentru morărit, panificație, patiserie și cofetărie.

NOVA PAN

Tecton Trust

Tecton Trust este o companie de construcții brașoveană, care oferă servicii complete de construcții civile și industriale, soluţii integrate şi servicii conexe, de la planificare şi proiectare la implementare şi administrarea imobilelor, incluzând administrarea şi întreţinerea.

TECTON TRUST

Catena

Încă de la început, Catena și-a propus să fie un reper fundamental în lumea medicală românească, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Supranumită “farmacia inimii”, Catena întâmpină nevoile românilor cu soluții prompte.

CATENA

Casa Antonie

Cu peste 25 de ani de experiență în industria dulciurilor, Casa Antonie se remarcă prin calitatea și savoarea produselor sale. Punem accent pe ingredientele naturale, atent selecționate. Credem în lucrurile făcute bine, în susținerea unui mediu competitiv de muncă, în dezvoltarea economiei locale.

CASA ANTONIE

Braldico

De mai bine de 20 ani, Braldico SRL oferă pâine și produse de panificație de o înaltă calitate, menite să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Diversitatea produselor, ingredientele folosite, profesionalismul personalului sunt o marcă ce garantează calitatea produselor și pe care cumpărătorii brașoveni o apreciază.

BRALDICO