Inimi care dăruiesc

Sunt inimile generoase, care înțeleg nevoia de a avea aripi pentru a putea zbura liber. Sunt companiile care investesc în viitorul unor tineri talentați, sunt inimile care arată o preocupare pentru comunitate și care se asigură că prin gestul lor — exemplu de responsabilitate socială — contribuie la crearea unui mediu mai bun pentru toți. Inimile acestea dăruiesc aripi elevilor și studenților cu rezultate deosebite la învățătură, pentru a putea zbura către atingerea potențialului maxim.

Nova Pan

Sponsor principal. Nova Pan este o companie brașoveană, care oferă soluții profesioniste pentru morărit, panificație, patiserie și cofetărie.

Nova Pan

Tecton Trust

Tecton Trust este o companie de construcții brașoveană, care oferă servicii complete de construcții civile și industriale, soluţii integrate şi servicii conexe, de la planificare şi proiectare la implementare şi administrarea imobilelor, incluzând administrarea şi întreţinerea.

Tecton Trust

Catena

Încă de la început, Catena și-a propus să fie un reper fundamental în lumea medicală românească, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Supranumită „farmacia inimii”, Catena întâmpină nevoile românilor cu soluții prompte.

Catena

Casa Antonie

Cu peste 25 de ani de experiență în industria dulciurilor, Casa Antonie se remarcă prin calitatea și savoarea produselor sale. Punem accent pe ingredientele naturale, atent selecționate. Credem în lucrurile făcute bine, în susținerea unui mediu competitiv de muncă, în dezvoltarea economiei locale.

Casa Antonie

Braldico

De mai bine de 20 ani, Braldico SRL oferă pâine și produse de panificație de o înaltă calitate, menite să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Diversitatea produselor, ingredientele folosite, profesionalismul personalului sunt o marcă ce garantează calitatea produselor și pe care cumpărătorii brașoveni o apreciază.

Braldico

Transgaz

Transgaz intenţionează să devină un operator recunoscut la nivel internațional în domeniul transportului de gaze naturale, lider pe piaţa energetică din regiune, cu un sistem naţional de transport gaze naturale modern, integrat la nivel european şi cu un sistem de management competitiv, conform cu cele mai bune practici de guvernanță corporativă. 

Transgaz

Super United

Înființată în  2019, Fundația Superbet promovează educația, performanța, valorile culturale și susține realizarea unor acțiuni și materiale (cărți, filme, programe culturale etc.) care contribuie la educație, la informare corectă sau la dezvoltarea unor abilități. Din 2019, este partener strategic al Federației Române de Șah.

Alte proiecte notabile sunt dedicate sănătății (#pariempebine, „Race for Cure”), culturii și educației prin susținerea revistei „Dilema Veche”, a revistei „Știință & Tehnică” sau a publicației bilunare de business „New Money”.

Super United

Padov

Suntem inspirati de tradiție. Fiecare produs are o savoare unică, iar ingredientele folosite sunt 100% naturale.

Padov

Rotary Club Sibiu

„Să serveşti mai presus de sine însuşi”, aceasta este deviza Rotary Club Sibiu. Fondat in 1994 de catre Prof. Dr. Paul Philippi, Rotary Club Sibiu are 49 de membrii activi de înaltă pregătire profesională în domeniilor lor de activitate și derulează acțiuni în domeniul educației, sănătății, a protejării mediului, venind în sprijinul grupurilor vulnerabile sau instituțiilor care nu au resursele necesare. 

De la înființare și până în prezent Rotary Club Sibiu are peste 100 de proiecte realizate, ultimul fiind Retehnologizarea atelierului de panificație-patiserie din cadrul Liceului Tehnologic de Industrie Alimentara „Terezianum” – Sibiu.

Rotary Club Sibiu

WordPress Theme by sumowp.com