Proiectul „Cultivăm Educația” 2023-2024

Și în anul școlar 2023-2024, continuă Proiectul „Cultivăm Educația”, prin care Asociația SPIC DE INIMI este alături de tinerii talentați din rândul elevilor și studenților, care se remarcă prin rezultate academice deosebite.

Pentru acest nou an școlar, Asociația SPIC DE INIMI acordă un total de 12 burse de sprijin, dintre care 8 pentru nivelul universitar, în valoare de 1000 de lei lunar, și 4 pentru învățământul preuniversitar, în valoare de 500 de lei lunar.

Proiectul „Cultivăm Educația” se adresează nu doar tinerilor cu performanțe academice de excepție, ci și celor dornici să atingă excelența într-un anumit domeniu, dar care se confruntă cu constrângeri financiare.

Prin acordarea acestor burse, tinerii beneficiari primesc sprijin pentru achiziționarea materialelor de studiu, suport pentru costurile chiriei, asigurarea necesarului alimentar și acces la cursuri complementare în domeniul ales.

Susținând tinerii talentați în atingerea excelenței, Asociația SPIC DE INIMI nu doar îmbunătățește calitatea vieții acestor tineri, ci contribuie, de asemenea, la modelarea unei societăți bazate pe valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress Theme by sumowp.com